Talk To An Expert

(06) 2018 9521

Een WordPress webdesign workshop met Wessel Hiemstra

Workshop voor Webdesign

Wessel gefeliciteerd met je certificaat van voltooiing. Jan Hiemstra hoorde van onze webdesign trainingen en vroeg of er een mogelijkheid was om Wessel te helpen met het leren van webdesign. We hebben 3 dagen de beginselen van webdesign doorgenomen. Ik moet zeggen dat Wessel heel snel leerde. Hij had het de eerste dag al onder de knie. Het is ook zo leuk om te zien dat iemand plezier heeft in het leren. Op de tweede dag was hij al bezig met zijn eigen projecten. Geweldig vriend.

Wessel heeft een natuurlijke aanleg voor webdesign

De derde dag hebben we ons geconcentreerd op WooCommerce en hebben we in één dag een webwinkel gebouwd. Ik ben 100% overtuigd dat Wessel in de toekomst mooie websites en webshops gaat bouwen. Bedankt maat dit was een geweldige Workshop.

"Ik heb 3 dagen training gekregen van Joshua, en door zijn jaren ervaring enorm veel geleerd! De training heeft een goede opbouw en is makkelijk om te volgen. Er is altijd ruimte voor vragen. Stap voor stap raak je steeds meer gewend aan WordPress en de bijbehorende plug-ins en programma’s. Daarnaast nog de ondersteuning van extra te bekijken video’s en een PDF bestand waarin je alles kan teruglezen maakt deze cursus tot een heel mooi totaalpakket. Bedankt Josh!

Wessel Hiemstra
Wessel Hiemstra

Designer

Gallery

Need Hosting?

Thanks to Nexcess managed hosting we know your website or online shop is in great hands. They provide FREE migration and are accessible 24/7 via phone, chat or tickets. 

Newsletter

Join our newsletter today and enjoy the latest tips and tricks we will share about webdesign and SEO.