Talk To An Expert

(06) 2018 9521

De eerste stap naar het ondernemerschap

Tekstschrijver

In dit artikel:

  1.  De eerste stap naar het ondernemerschap
  2. Zonder inhoud geen website
  3. Hoe kan ik jou helpen?

1. De eerste stap naar het ondernemerschap

 

Eindelijk heb je de stap genomen, de sprong gewaagd, a leap of faith. Je hebt jezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het gaat nu echt beginnen. Ongetwijfeld ben je druk bezig met het opstarten en faciliteren van je eerste klanten. Want nu moet de omzet binnen gaan komen.

Hoe staat het met je website? Is deze al in ontwikkeling? Misschien heeft het nog niet direct je topprioriteit omdat je focus ligt op je omzet. Toch is een website in deze tijd erg belangrijk voor jouw bestaansrecht als bedrijf. Hoe kunnen potenti le klanten je anders via het web gaan vinden?

2. Zonder inhoud geen website

 

En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij de maak van een website komt heel wat kijken. Naast de vormgeving en technische kanten van het verhaal is zeker het inhoudelijke verhaal mede bepalend voor je slagingskans. Zonder inhoud geen website. Je moet je potentiële klant wel wat te vertellen hebben. En dat blijkt soms toch wel een van de moeilijkste dingen te zijn.

Natuurlijk kun je jezelf heel goed verkopen, je bent niet voor niets ondernemer geworden. Maar dit op schrift stellen in de vorm van een pakkende website blijkt toch wel een heel andere tak van sport.

Als gevestigde ondernemer is het een ander verhaal. Je hebt misschien al lange tijd geleden je website gelanceerd. Maar zijn jouw teksten nog steeds up-2-date? Weerspiegelen ze nog steeds jouw persoonlijkheid of het doel van jouw onderneming? Of is ondertussen je visie veranderd en kunnen je teksten wel een opfrisbeurt gebruiken?

Het zou natuurlijk ook kunnen dat je je diensten aanbod uitgebreid hebt of dat je tijdelijke acties via landingspages bij je bezoekers onder de aandacht wilt brengen. Of je nu een starter of gevestigde ondernemer bent, ik help jou graag verder met mijn teksten.

3. Hoe kan ik jou helpen? 

 

Ik help ondernemers bij het zichtbaar maken van hun bedrijf. Door mijn woorden. Goed geschreven teksten dienen als visitekaartje op je website. Er moet net genoeg op staan om potentiële klanten te prikkelen en de aandacht vast te houden.

Daarnaast wil je niet de standaard zijn. Je wilt je echt onderscheiden met jouw dienstverlening en een blijvende indruk achterlaten. Daar is maatwerk voor nodig. Zorg ervoor dat je teksten dit benadrukken.

Ik zorg ervoor dat jouw gedachten aankomen bij je bezoekers en ik help je door het schrijven van creatieve teksten. Creatief, commercieel en professioneel. Niet met wollige teksten maar to the point. Teksten die een krachtige eerste indruk achterlaten.

Samen met jou bekijk ik wat je nodig hebt om binnen no-time jouw website ook tekstueel up and running te hebben. Dit kunnen teksten voor websites, landingspages en/of blogs zijn. Ook voor het schrijven van foldermateriaal, commerciële mailingen of social media teksten ben je bij mij aan het juiste adres. Daarnaast kan ik je ook helpen met het vertalen van je website in de Engelse taal.

Nieuwsgierig?
De keuze is aan jou.
Overtuig jezelf en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Tags :
tekstschrijver,vertaler,website content

Recent Posts

Need Hosting?

Thanks to Nexcess managed hosting we know your website or online shop is in great hands. They provide FREE migration and are accessible 24/7 via phone, chat or tickets. 

Newsletter

Join our newsletter today and enjoy the latest tips and tricks we will share about webdesign and SEO.