Talk To An Expert

(06) 2018 9521

Nieuwe WordPress Website voor Votex UK

Website

Votex Hereford Ltd is al toonaangevend met landbouwmachines sinds de jaren 1960. We hadden het voorrecht om een nieuwe website van meer dan 40 pagina’s te bouwen voor Votex Hereford Ltd. Samen met Giles Rivers van Votex hebben we een thema ontworpen dat past bij Votex Hereford Ltd en dit thema is terug te vinden op de gehele website.

Working with The Kiwi Connection was so easy thanks!

Meestal werk ik samen met Josh aan projecten, maar deze heb ik grotendeels alleen gedaan. Ik heb echt genoten van het ontwerpen van deze website die vol staat met foto’s en video’s. We hebben ook een kleine animatie toegevoegd om de gebruikerservaring interessanter te maken. De communicatie met Giles verliep voornamelijk via Zoom. Hieruit blijkt maar weer dat informatie delen en samenwerken niet plaatsgebonden is. We hebben ook geholpen met de migratie naar een nieuwe server en ervoor gezorgd dat al hun e-mail werkte zoals het hoort toen we LIVE gingen. 

Wij wensen Votex Hereford Ltd veel succes met hun bedrijf en veel plezier met de nieuwe website.

Mirjam de Hek – Webdesigner

Deze website wordt gehost op Nexcess-servers in het Verenigd Koninkrijk.

"Werken met The Kiwi Connection is zo gemakkelijk geweest. Zowel Josh als Mirjam, toonden interesse in ons bedrijf en wat we nodig hadden van onze website. Ze luisterden naar onze ideeën en wensen en met behulp van hun expertise en creativiteit hebben ze deze omgezet in een fantastische website die onze verwachtingen heeft overtroffen. De communicatie tussen de bedrijven was uitstekend, met stap voor stap begeleiding wanneer dat nodig was om het proces te helpen. Van begin tot eind was het een plezier om met hen samen te werken."

Giles Rivers
Giles Rivers

Sales Director of Votex Hereford Ltd

Gallery

Tags :
nieuwe website,Votex uk,wordpress,wordpress website

Need Hosting?

Thanks to Nexcess managed hosting we know your website or online shop is in great hands. They provide FREE migration and are accessible 24/7 via phone, chat or tickets. 

Newsletter

Join our newsletter today and enjoy the latest tips and tricks we will share about webdesign and SEO.